(ВІДЕО) Ми не відступимо, поки не повернемо своє: Сергій Дейнеко побував на передовій Донеччини, Луганщини, Харківщини

НАЗАД
15 липня 2024 11:17

Голова Держприкордонслужби перебував на лінії фронту в підрозділах відомства у Донецькій та Луганській областях, а також в районі ведення бойових дій на Харківщині  - на Вовчанському та Золочівському напрямках.

Сергій Дейнеко особисто пересвідчився в основних потребах прикордонників, як в озброєнні та техніці, так і побутових, й запевнив у всебічному забезпеченні та підтримці.

Спілкуючись з бійцями та керівниками на місцях він відмітив ефективне застосування прикордонниками наявних вогневих засобів, а також акцентував увагу на необхідності нарощення використання безпілотних літальних апаратів і розвитку підрозділів безпілотних авіаційних комплексів.

Окремо очільник служби відзначив якісну взаємодію з іншими складовими Сил оборони України та нагородив прикордонників з різних підрозділів, хто відзначився у боях з окупантами.

Очільник ДПСУ зауважив, що ситуація на всіх напрямках не проста, ведуться напружені й інтенсивні бої, але задача українських Сих оборони продовжувати знищувати ворога і повернути своє, адже росія прагне нас повністю знищити.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси